Sitemap vakantiehuis
 

Vakantie in de Belgische Ardennen

Een vakantie in de Belgische Ardennen geeft u niet alleen de gelegenheid om volledig tot rust te komen in de natuur. Ook als u een actieve vakantie in de ardennen wenst zijn er legio mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan kanovaren of kajakken, mountainbiken, vliegvissen of wandelen. Verhuur van mountainbikes en kano's is op korte afstand van het vakantiehuis mogelijk. Ook zijn er diverse buitensportbedrijven actief als u liever deelneemt aan georganiseerde activiteiten waarbij alles voor u geregeld wordt. Deze hebben ook vaak een uitgebreid survival programma.

Survival in de Ardennen

In de Ardennen zijn vele buitensportbedrijven actief. Behalve activiteiten als mountainbiken en kanoën, kunt u er ook gevarieerde activiteiten ondernemen zoals: vlotbouwen en vlotvaren, abseilen, tokkelen, boogschieten, speleologie, survivaltochten al dan niet met GPS. Ook een challenge parcours met het hele gezin is een onvergetelijke ervaring. Onder begeleiding van een instructeur wandelt u een parcours met hindernissen, bijvoorbeeld het afdalen van een rotswand of het lopen over een touwbrug.

Winkelen en uiteten in de ardennen

Als u houdt van winkelen dan zijn er diverse leuke stadjes in de Ardennen. Bastogne biedt een lange winkelstraat met legio winkels. Ook in La Roche zijn tal van winkels aanwezig om even rond te struinen om daarna lekker tot rust te komen op een van de terrassen onder het genot van een Belgisch biertje. Een scala van restaurants bieden u de gelegenheid om te genieten van een wildgerecht, kaasfondue of biefstuk van de Grill.

Mountainbike Ardennen Huisje huren Belgische Ardennen Vakantie Ardennen Ardennen Kano ardennen Vakantiehuis Ardennen Paardrijden ardennen Wandelen ardennen Motorrijden ardennen Lastminutes ardennen Weekendje ardennen Survival ardennen sitemap