Sitemap vakantiehuis
 

Motorrijden in de Ardennen

Motorrijden in de Ardennen is een lust voor elke motorrijder. De vele bochtige wegen en het heuvelachtige landschap, tot bergachtig toe, maken motorrijden in de Ardennen tot een uitdagende bezigheid. Daan komt de schoonheid van het landschap bij. En niet te vergeten de rust die nog heerst in de Belgische Ardennen, ondanks dat ook de Ardennen steeds populairder wordt bij motorrijders.

Overnachten in de Ardennen met de motor

Wij bieden ons vakantiehuis aan in de Ardennen, waar u ook met de motor kunt verblijven. Ons vakantiehuis, direct gelegen aan de oever van de rivier de Ourthe, is een ideale uitvalsbasis voor het maken van mooie toertochten door het bergachtige landschap. U kunt uw motor droog stallen onder ons tuinprieel. Het vakantiehuis beschikt verder over een grote afsluitbare tuin met jeu de boule baan, om na het motorrijden, even de armen en benen te strekken.

Mountainbike Ardennen Huisje huren Belgische Ardennen Vakantie Ardennen Ardennen Kano ardennen Vakantiehuis Ardennen Paardrijden ardennen Wandelen ardennen Motorrijden ardennen Lastminutes ardennen Weekendje ardennen Survival ardennen sitemap