Huur- en reserveringsvoorwaarden

Betaling
Na ontvangst van het bevestigingsformulier betaalt u direct 20% van het boekingsbedrag. Het resterende bedrag (inclusief waarborgsom) dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode op onze rekening te zijn bijgeschreven. Gelijktijdig met de aanbetaling stuurt u het ingevulde getekende bevestigingsformulier per post of email (pdf-scan) terug. Na ontvangst van de aanbetaling en het bevestigingsformulier is uw reservering definitief. Indien de aanbetaling niet binnen 14 dagen op onze bankrekening is bijgeschreven, alsmede wanneer het bevestigingsformulier niet per omgaande wordt teruggestuurd, alsmede het resterende bedrag 4 weken voor aanvang van de huurperiode niet op onze rekening is bijgeschreven, behouden wij ons het recht voor de vakantiewoning opnieuw te verhuren.
Bij reservering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient u het volledige bedrag over te maken zodra u het reserveringsbewijs heeft ontvangen.

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode, hierbij wordt de aanbetaling ingehouden.

Huurperiode
Week van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur.
Weekend van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur.
Midweek van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur.

Waarborgsom
De waarborgsom bedraagt € 200,- (waarborgsom wordt na controle en vertrek per ommegaande geretourneerd).

Huisdieren
Honden zijn toegestaan, zonder meerprijs. Uw hond dient buiten het perceel uitgelaten te worden. Eventuele "ongelukjes" op het perceel zelf dient huurder op te ruimen! Buiten het perceel moet uw hond steeds aan de leiband. Gelieve er rekening mee te houden dat de weg een privéweg is. Uiteraard dienen "ongelukjes" buiten het perceel ook opgeruimd te worden.

Diversen

1. Maken van kampvuur of andere vorm van open vuur rond het huis is verboden. Barbecueën is NIET toegestaan op of onder het houten balkon!
2. Bedlinnen zelf meebrengen!
3. De maximale capaciteit van 6 personen mag niet overschreden worden, tenzij met vooraf uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder.
4. Verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.
5. Verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen.
6. Op het einde van de huurperiode wordt alles terug op zijn plaats gezet, zoals gevonden bij aanvang van de huurperiode.
7. Afval dient gescheiden afgevoerd te worden conform het afvalreglement.
8. Geen steentjes van oprit/terras in Ourthe of elders gooien (kinderen!).
9. Draadloos internet is een gratis extra service. Verhuurder is niet aansprakelijk voor eventuele verstoringen in de internetverbinding.
10. Bijdrage schoonmaakkosten: € 65,00 (verplicht). U dient zelf veegvrij op te leveren.